Masterclass slot Moermond

Masterclass Fine Art portretfotografie
Slot Moermond – Renesse

Zondag 18 september 2022  (VOL)
Zondag 30 oktober 2022 (VOL)

De masterclass vindt plaats in slot Moermond in Renesse. Het kasteeltje stamt uit de 16e eeuw en bestaat uit meerdere kleine en grote ruimtes die we allemaal kunnen gebruiken. Mooie grotere ruimtes zoals de ridderzaal, kleinere kamers met intieme nisjes, prachtig meubilair, oude houten vloeren, glas in lood ramen, harnassen en geheimzinnige zolderkamertjes. De buitenplaats van het kasteel is ommuurd met indrukwekkende hoektorens en rondom een gracht.
We beginnen de dag met uitleg over het programma, de belichting en de instellingen van je camera.
Hierna gaan we fotograferen met twee modellen met bijpassende kleding en accessoires. We gaan met dag- en ledlicht en met studioflitsers fotograferen.
Voor de nabewerking in fine art stijl wordt na de workshop een digitale brochure en video’s opgestuurd. In de besloten Facebook groep die na de workshop wordt gemaakt kunnen de foto’s geplaatst worden en hier kunnen ook alle vragen over de nabewerking worden gesteld.

  • Inclusief een digitale brochure en video’s met de bewerking stap voor stap uitgelegd zodat je thuis makkelijk zelf verder kunt oefenen.
  • Inclusief lunch, thee, koffie en drankjes.

Kosten: 249 Euro

Modellen: worden zsm bekend gemaakt

Locatie: Slot Moermond Renesse

Tijd: 10.30 uur – 16.30 uur

Opgave via:
anjavast@gmail.com
prive bericht Facebook
prive bericht Instagram

Titel
Titel
Titel
Titel
Titel