De workshops worden op verschillende speciale locaties gehouden.
Tijdens de workshops leer je alles van basis tot een volledig bewerkte foto. We gaan samenwerken om te zien hoe je tot een echte Fine Art foto komt waarbij ook de bewerking een belangrijke rol speelt.

Verschillende thema’s komen aan bod:
– Kennismaking en theorie
– Uitleg camera instellingen
– Introductie modellen en uitleg over poseren
– Fotograferen met daglicht
– Fotograferen met flitslicht
– Fotograferen met led licht
– Nabewerking met Photoshop en Lightroom

Voor het bewerken ontvang je een boekje en video’s met uitleg zodat je thuis in je eigen tempo verder kunt werken.
Na de workshop wordt een online community gemaakt waarin de deelnemers de gemaakte foto’s kunnen plaatsen en waar vragen kunnen worden gesteld.

Inbegrepen:
Lunch
Drankjes en versnaperingen
Boekje over bewerken van een portret
Video’s over het bewerken van een portret

Benodigheden:
– Camera die je handmatig kunt instellen
– Laptop met Lightroom en Photoshop
– Geheugenkaartjes
– Volle accu’s

Hou de website en social media in de gaten voor datum en locaties
Is er nog geen geschikte datum beschikbaar stuur mij dan een bericht zodat ik je op de wachtlijst kan plaatsen
anjavast@gmail.com
Of stuur mij een bericht via Facebook messenger of DM op Instagram (de links hiervoor staan onderaan deze pagina)

Voorwaarden inschrijving/deelname Workshop Fine Art Portret fotografie Anja van Ast

KOSTEN
Voor de diverse workshops gelden verschillende prijzen. Deze worden bekend gemaakt op de website en op social media en indien van toepassing in de informatie brochure. Er dient bij inschrijving een aanbetaling te worden gedaan en daarmee wordt de inschrijving definitief. De kosten voor de workshop moeten drie weken vooraf volledig zijn betaald.

Een lunch, koffie, thee en drankjes en de kosten voor de modellen zijn inbegrepen in de prijs. Daarnaast ontvangt iedere cursist een boekje waar de bewerking stap voor stap wordt uitgelegd.

Anja Van Ast Fotografie valt onder de kleine ondernemingsregeling (KOR) en daardoor vrijgesteld van afdracht BTW. De betalingsverzoeken zijn dus vrij van BTW.

ANNULEREN

– meer dan 13 weken voor de start van de workshop: 25 E administratiekosten
– 13 t/m 6 weken voor de start van de workshop: 25% van het bedrag van de cursus is verschuldigd
– 6 t/m 2 weken voor de start van de workshop: 50% van het bedrag van de cursus is verschuldigd
– minder dan 2 weken voor de start van de workshop: 75% van het bedrag van de cursus is verschuldigd
– indien een workshop gestart is is er geen restitutie mogelijk

Mocht je zelf een vervanger vinden dan is dit toegestaan. Indien mogelijk kan ook een vervangende datum worden aangeboden mits er 3 weken vooraf wordt geannuleerd.

In het onwaarschijnlijke geval dat de workshop niet door kan gaan van mijn kant word je daar zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld. Er wordt dan de mogelijkheid geboden om de workshop op een andere datum te volgen of je kunt de workshop afzeggen. In dit laatste geval wordt het bedrag wat je betaald hebt geretourneerd.

DIVERSEN
Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun materiaal, reiskosten en eventuele medische kosten. Anja van Ast (fotografie) is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel of schade aan eigendommen tijdens de workshop.

Het is deelnemers niet toegestaan om foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshop in te zenden voor wedstrijden of te gebruiken voor reclame doeleinden om workshops of producten te verkopen. In uitzonderlijke gevallen kan hier van afgeweken worden. Neem hierover vooraf altijd contact op met Anja van Ast.

Het is deelnemers niet toegestaan om geluid of filmopnames te maken tijdens de workshop. Deelnemers gaan akkoord met het feit dat alles wat tijdens de workshop wordt geleerd voor persoonlijk gebruik is en niet kan worden doorverkocht. Deelnemers gaan ermee akkoord dat bij het negeren van deze afspraken gerechtelijke stappen kunnen worden ondernomen.
Indien deelnemers foto’s van het praktijk gedeelte online delen (op social media of op eigen website) dient te worden vermeld dat deze foto’s zijn gemaakt tijdens een workshop van Anja van Ast.

Tijdens de workshops maak ik zelf foto’s en video opnames die gedeeld zullen worden op de website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt moet je dat voor aanvang van de workshop aangeven zodat ik daar rekening mee kan houden.