Welkom op mijn fotografie website. Hier staan mijn favoriete en meest recente foto’s.

Ik heb een studio in Hansweert in Zeeland en het maken van creatieve portretfoto’s is mijn grote passie. Een beeld zegt vaak meer dan woorden en ik hou van het vastleggen van mooie momenten of een mooie blik.
Ik moedig de modellen aan om op een andere manier te poseren waarbij intimiteit, sfeer en emotie een belangrijke rol spelen en laat me daarbij inspireren door onder andere de renaissance en de schilderijen uit de 17e eeuw. De nostalgische sfeer en het licht uit die periodes spreken mij erg aan. Verder hou ik er van om een serene rust in mijn beelden te brengen.
Deze creatieve manier van fotograferen en het contact met de mensen vind ik heel inspirerend. Verder besteed ik veel aandacht aan het retoucheren en nabewerken zodat er een mooi en compleet verhalend beeld ontstaat.

 

 

TARIEVEN FOTOSHOOT:

Fine Art fotoshoot in de studio – 195 Euro voor één persoon
Voor extra personen geldt een meerprijs van 50 Euro

Inclusief:
Keuze uit verschillende outfits en styling
Eigen kleding is uiteraard ook mogelijk
Vijf volledig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie
Diverse (digitale) achtergronden mogelijk

Kinderen vanaf 6 jaar
Prijzen zijn inclusief BTW.
Extra bewerkte foto’s kosten 25 Euro per stuk.

Een externe buiten- of binnenlocatie is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor geldt een meerprijs van 25 Euro (exclusief reiskosten)
Indien een binnenlocatie wordt gekozen en daar zit een huurprijs aan vast, komt deze prijs bovenop de eerder genoemde kosten.

Haarstyling en visagie: 50 Euro

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op via:
anjavast@gmail.com
mobiel: 06 52058436

 

.